full screen background image

Noi tarife la spectacolele Teatrului Matei Vișniec Suceava

Noua stagiune a Teatrului Municipal Matei Vișniec Suceava va debuta la începutul lunii viitoare cu noutăți în ceea ce privește prețul biletelor.

La producțiile proprii în premieră prețul unic va fi de 40 lei, iar la spectacole 30 lei pentru adulți, 10 lei pentru pensionari și studenți și 7 lei pentru elevi.

 

La premierele pentru copii prețul unic va fi 20 lei și zero lei pentru un adult însoțitor de grup de minim 10 copii, la celelalte spectacole pentru copii tariful unic fiind de 7 lei și zero lei  pentru un adult însoțitor de grup de minim 10 copii.

 

Teatrul sucevean va pune la dispoziție locuri gratuite pentru adulții și copiii cu handicap grav și accentuat, precum și pentru însoțitori, în urma rezervărilor.

 

La spectacolele teatrelor naționale biletul va costa 60 lei pentru adulți, 30 lei pentru pensionari și studenți și 10 lei pentru elevi, în timp ce la spectacolele de teatru și concertele altele decât cele naționale adulții vor plăti 40 lei, pensionarii și studenții 20 lei și elevii 10 lei.

 

La această categorie, spectacolele pentru copii vor avea tarif unic de 7 lei, respectiv zero lei pentru un adult însoțitor de grup de minim 10 copii.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *