full screen background image

Nosfe & Serena: AMO (piesă și videoclip)

 NOSFE și Serena dau glasul melodiei dedicate românilor din diaspora, greu încercați de cel mai autentic sentiment românesc – dorul. Povestea este prezentată din două perspective – cea a familiei rămase acasă și cea a celui care ajunge să lucreze în afara țării, printre străini.

”AMO este piesa aia de suflet, pe care fiecare artist și-o dorește. Piesa în care se regăsește fiecare tată care a muncit peste hotare, fiecare mamă și soție, care a avut grijă de casă și de copii, și mai ales, fiecare copil care a avut părinții plecați la muncă. Mă bucur că am avut această inspirație, alături de Serena, și vă transmit toată dragostea mea de tată și soț. Sper ca dorul de casă să nu câștige într-un mod negativ și să nu ajungă nimeni, niciodată, în ipostaza de la finalul clipului. Vă pupă UNCHIU!”, spune NOSFE.

”AMO este acea piesa pe care o ascultă în special cei care sunt plecați departe de casă, cât și cei care le duc dorul… și nu numai. Împreună cu NOSFE am încercat să punem în versuri situația tristă prin care trec foarte multe familii, cei mai afectați fiind in general copiii. Sperăm din suflet sa ajungă la inimile voastre! Vă AMO si vă mulțumesc pentru toata susținerea!”, adaugă Serena.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *