full screen background image

Nou eveniment cultural la Biroul Francez Suceava

Biroul francez invită francofilii suceveni, miercuri 16 mai ora 18:30, la un eveniment de promovare a plurilingvismului și diversității culturale europene, animat de prof. dr. Petronela Munteanu și prof. dr. Cristina Hetriuc.

Sub genericul „Plurilinguisme européen et interculturalité”, publicul se va familiariza cu elemente de cultură și civilizație francofonă și va putea participa la diverse activități interculturale, din cadrul cărora nu vor lipsi traduceri în limbile europene.

 

De asemenea, concursurile tematice propuse de organizatori se vor finaliza cu diplome, premii dulci și alte surprize.

 

Atmosfera va fi întregită de trubadurii francofoni contemporani, care vor interpreta, la diverse instrumente, opere muzicale din spațiul european.

 

Activitatea va fi prezentată de elevii francofoni și francofili din trei licee partenere și face parte din seria de activități propuse în cadrul parteneriatului școlar, inițiat sub egida Inspectoratului Școlar Județean Suceava, între cele trei colegii sucevene, Colegiul Național „Petru Rareș”, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, și gazda evenimentului, Biroul francez.

 

Intrarea este liberă.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *