full screen background image

Nou transport de țigări de contrabandă

În dimineaţa zilei 13 ianuarie a.c., în jurul orei 01.55, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean M. Mykhailo, în vârstă de 20 de ani, conducând un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Bulgaria.

3

 

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei şi bagajelor, ocazie cu care a fost descoperită ascunsă, în locuri special amenajate în bordul şi pragurile maşinii, cantitatea de 980 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

 

 

Ţigările în valoare de 1.195 lei au fost ridicate în vederea confiscării,  şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei, iar autoturismul  în valoare de peste 18.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

 

 

Faţă de cetăţeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 13.01.2016.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *