full screen background image

Nume nou în muzică! Trix lansează piesa de debut ,,Shadows”

Artista în vârstă de 18 ani cu origini din Republica Democrată Congo ne impresionează cu prima ei piesă. O combinație între muzica pop și techno, ,,Shadows” este un single compus chiar de Trix, în urma unui vis cu o fantomă.

Beatrice Duță este artistă la Sonus Records și dorește să devină un nume în industrie, în special pentru că a avut dintotdeauna o legătură strânsă cu muzica.

,,Încercând să găsesc o poveste în jurul căreia să scriu versurile, am ales să mă concentrez pe un vis pe care l-am avut despre o fantomă. Și deși era o fantomă, nu era ceva înfricoșător sau deranjant. Era o fantomă plăcută care apărea doar atunci când nu te așteptai și pleca în momentul în care curiozitatea ajungea la nivel maxim. Un fel de înger păzitor, dar cu o alură misterioasă și întunecată. Așa că m-am hotărât să nu mai stau pe gânduri și să scriu piesa cu gândul la această fantomă. Și așa a ieșit Shadows.” –  a declarat Trix despre procesul de creare al versurilor noului single 

Shadows este un single cu un sound actual, timbrul artstei ne duce cu gândul la muzica internațională, iar vibe-ul este energic și ne dă chef de dans. De muzica piesei s-a ocupat Beatrice Duță (Trix) alături de Andreea Avarvari (AVA), versurile au fost compuse de Beatrice Duță (Trix), iar Mix&Masterul a fost realizat de Dumitrescu Alexandru Ionut (Acxel).

Tu ce părere ai despre noua piesă?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *