full screen background image

Nunți și botezuri interzise în județul Suceava. Cinematografe deschise cu număr redus de locuri

În conformitate cu legislația anti-coronavirus, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis că în toate localitățile purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru persoanele prezente în spațiile publice deschise, cum ar fi piețe, târguri, zone de așteptare, esplanade, zonele pietonale, comerciale și în proximitatea instituțiilor de învățământ, cu excepția comunelor Pojorâta și Todirești, unde purtarea măștii este obligatorie în toate spațiile deschise.

Organizarea și desfășurare activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte este interzisă în Pojorâta și Todirești.

Desfășurare activităților în cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacole este permisă cu participarea publicului până la 30 % din capacitatea maximă a spațiului în Suceava, Vatra Dornei, Frasin, Gura Humorului, Siret,  Bălăceana, Bălcăuți, Cacica, Calafindești, Comănești, Dărmănești, Dorna Arini, Fundu Moldovei, Grămești, Iacobeni, Ipotești, Sadova și Şcheia.

Se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive) în toate localitățile din județul Suceava, în spații închise și deschise.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă în Pojorâta și Todirești.

Activitatea restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor este permisă fără a se depăși 30 %  din capacitatea spațiului, în intervalul orar 6 – 23 în localitățile menționate anterior.

În afară de Pojorâta și Todirești activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă fără a se depăși 30 %  din capacitatea maximă a spațiului, între orele 6 – 23 în Suceava, Vatra Dornei, Frasin, Gura Humorului, Siret,  Bălăceana, Bălcăuți, Cacica, Calafindești, Comănești, Dărmănești, Dorna Arini, Fundu Moldovei, Grămești, Iacobeni, Ipotești, Sadova, Şcheia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *