full screen background image

O parte din trotuarul podului de la Milișăuți s-a surpat

Marți dimineață, în urma sesizărilor referitoare la surparea unei porțiuni din trotuarul podului de la Milișăuți, prefectul județului Suceava ALEXANDRU MOLDOVAN a solicitat directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri lasi deplasarea  în cel mai scurt timp unei echipe de specialiști în vederea evaluării si stabilirii soluțiilor de refacere a zonei afectate. 

MOLDOVAN a precizat că directorul DRDP Iași a dat asigurări  că această problema va fi abordată cu celeritate, având în vedere că afectează siguranța traficului pietonal în zonă.

 

Podul de la Milișăuți a fost reabilitat anul trecut, lucrările în valoare de 6,4 milioane lei fiind executate de firma Geiger Transilvania, sub coordonarea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi.

 

În lunile în care podul a fost închis pentru reparaţii, circulaţia s-a derulat pe un pod provizoriu, din tuburi de beton.

 

Podul de la Milişăuţi a fost construit în anul 1962, are o lungime totală de 200 metri, şapte deschideri şi o lăţime a părţii carosabile de 6,30 metri.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *