full screen background image

O stație nouă în rețeaua de benzinarii RO, concept OSCAR, la Suceava

Începând de astăzi aveți la dispoziție o stație nouă în rețeaua RO, pe strada Calea Unirii din Suceava.

RO este o stație modernă  în pas cu nevoile șoferului.

 

”Drumul bun începe cu tine!” – este promisiunea noului brand dezvoltat de OSCAR Downstream.

 

“RO concept OSCAR” este primul pas al intrării OSCAR în retailul de carburant cu benzinării.

 

„Retailul reprezintă un pas natural pentru noi ca și companie de distribuție ajunsă la maturitate și in același timp o oportunitate de a face un nou pas și de a transfera in B2C profesionalismul dovedit în B2B.

RO a fost conceput și este implementat ca o prezență modernă, prietenoasă, gândită special pentru șoferii la drum, atât companii cât și clientul obișnuit, ce apreciază raportul calitate/preț ca fiind unul determinant în alegerea benzinăriei.

Brandul de franciză, RO, concept OSCAR,  beneficiază de lanțul logistic integrat al OSCAR, de același carburant recunoscut de șoferii profesioniști, de avantajele portofoliului de carduri OSCAR și nu în ultimul rând de suportul operațional și tehnic asigurat de o echipă de profesioniști disponibilă 24/24h” afirmă reprezentanții OSCAR Downstream.

 

Rețeaua de stații OSCAR are 51 de stații, dintre care 20 active pe brandul RO.

 

Companiile ce au card de flota OSCAR beneficiază în stațiile RO de aceleași condiții comerciale, calitate a carburantului, transparență operațională și siguranța alimentării la fel ca în orice stație DIESELpoint Access.

 

În plus, în statiile RO, oricine poate avea acces la carburantul OSCAR cu cele două game aditivate ACTIS și FORTIS, dar și de o abordare caldă și prietenoasă, împreună cu serviciile și produsele oferite local de fiecare dintre benzinăriile RO.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *