full screen background image

Oferte de cazare de Crăciun în județul Suceava

Hotelierii suceveni au motive de mulțumire : peste 90 % dintre locurile de cazare în pensiunile şi hotelurile din județ sunt ocupate pentru noaptea de Revelion.

 

Conducerea Asociaţiei pentru Turism Bucovina susține că atragerea turiștilor s-a făcut inclusiv prin programe de criză, care oferă separat cazare, masă și diferite atracții în aer liber, astfel încât fiecare beneficiar să aleagă.

Programele de urături, plimbările cu cai, bucătăria tradițională și băuturile naturale rămân punctele forte ale ofertelor propuse de majoritatea gazdelor.

Cele mai căutate destinatii turistice sunt Gura Humorului ( care include Mănăstirea Humorului şi Voroneţ ), dar şi Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Suceviţa si Putna.

Proprietarii de hoteluri şi pensiuni din judeţul tău fac ultimele pregătiri pentru sărbători.

Turiştii pot petrece un sejur de minim 4 zile la pensiuni din Suceviţa sau Voroneţ la preţuri de 630 de lei de persoană, inclusiv demipensiune și masa festivă.

Oaspeţii vor fi aşteptaţi cu bucate şi băuturi bucovinene, grătar în zăpadă, plimbări cu sănii trase de cai şi cete de urători, dar şi cu saună şi focuri de tabără.

În zona Mănăstirea Humorului, pachetul turistic de revelion tot pentru minim 4 nopţi de cazare poate ajunge și la 525 de lei de persoană.

Meniul casei cuprinde mâncăruri şi băuturi tradiţionale : tochitură cu mămăliguţă, hribi cu smântână, borş ţărănesc, păstrăv afumat, plăcinte, papanaşi cu smântână şi afinată.

În schimb, oferte ieftine sunt cele propuse de proprietarii caselor de vacanță din zonele de munte – o persoană va plăti 100 de lei, dar numai dacă va merge cu grupul, astfel încât să ocupe întreaga structură de cazare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *