full screen background image

Otilia își împarte Amor-ul cu producătorul de origine turcă, Umut Kilic

Dragostea este un sentiment minunat, mai ales în momentele în care iubirea este una împărtășită și acceptată de ambii parteneri. În celelalte situații, însă,  amor-ul poate deveni una dintre cele mai copleșitoare senzații, mai ales când inima îți este deja rănită, dar mintea nu acceptă această pierdere.
Cu o formă poate și mai poetică, fiind în altă limbă decât română, versurile Si te vas de aqui / Yo se que perdí exprimă însuși gândurile care ne copleșesc atunci când persoana pe care o iubim este aproape să dispară. De multe ori, nu alegem să ne concentrăm pe bucuria de a cunoaște pe cineva, ci pe drama de a nu mai avea persoana respectivă atât de aproape de noi.
„Piesa Amor este despre ceea ce trăim atunci când nu trăim, despre cum gândurile noastre sunt, uneori, un inamic pe care alegem să îl ținem foarte aproape de noi. Este o perioadă a carierei în care mă axez mult pe piesele în limba română, dar îmi place întotdeauna să diversific și să ofer publicului meu cât mai mult conținut.
A fost o experiență frumoasă să lucrez alături de Umut, iar când mă gândesc la Turcia este ca o a doua casă pentru mine. Sper din suflet să vă placă piesa și, dacă alegem să fim foarte sinceri cu noi înșine, mulți dintre noi ne vom regăsi în versurile acesteia”, spune Otilia.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *