full screen background image

Pagube ploi : circulație închisă pe podul din Milișăuți și magistrală de gaze ruptă la Rădăuți

Un pilon al podului peste râul Suceava din Milișăuți a fost afectat de torentele din ultimele zile, astfel încât circulația pe DN 2H a fost închisă.

Traficul rutier este deviat pe rute alternative.

 

Ploile abundente au rupt conducta magistrală ce alimentează cu gaz natural municipiul Rădăuți și agenții economici din zonă, iar echipaje specializate au lucrat pentru remedierea situației.

 

Pompierii militari suceveni au intervenit – alături de jandarmi, polițiști, voluntari ISU, angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor și ai Direcției Silvice – la evacuarea apei din 53 de case, 43 de anexe, 77 de curți și 24 de beciuri.

 

Creșterile de debite și revărsările de ape au afectat 16 localităţi din județ – Vatra Dornei, Gura Humorului, Stulpicani, Slatina, Solca, Frasin, Straja, Berchișești, Rădăuți, Brodina, Capu Codrului, Broșteni, Capu Câmpului, Doroteia, Neagra și Boroaia.

 

Au fost afectate porțiunile din Drumurile Județene  Frasin – Doroteia și Slatina – Găinești, iar în Slatina, Broșteni și Voroneț au fost scoase temporar din uz puncte de transformare energie electrică.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *