full screen background image

Pagube produse de vijelii la Fălticeni

Furtuna produsă ieri seara a produs pagube în municipiul Fălticeni.

 

O şarpantă a fost desprinsă de vânt şi a căzut de pe un bloc de pe bulevardul Revoluției peste mai multe autoturisme parcate.

De pe un alt bloc, situat pe bulevardul 2 Grăniceri, vântul a desprins mai multe plăci de azbest, care au lovit blocul de vizavi, au spart geamul unui apartament și au distrus două mașini parcate.

Un stâlp de energie electrică de pe strada Caporal Popescu s-a prăbușit, iar un copac a căzut peste un chioșc de pe strada 13 Decembrie.

Nu s-au înregistrat victime.

Pompierii militari au îndepărtat elementele de construcţie, pentru a permite reluarea circulației.

Ieri seară, în decurs de 2 ore, în Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava au fost recepționate 39 apeluri, în urma vijeliilor produse.

Pompierii militari  intervenit la defrișări de arbori, stâlpi de iluminat public, evacuare apă din subsoluri, anexe și curți.

Au fost dezafectate și îndepărtate elementele de construcție care au căzut de pe blocuri și care au avariat mai multe autoturisme.

Majoritatea intervențiilor au fost în Falticeni – 26, Liteni Moara, Preutești, Siret, Dolhasca, Boroaia, Vatra Dornei, Vulturești și Bosanci.

În unele localități, în sprijinul pompierilor militari au intervenit și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *