full screen background image

Percheziții DNA la Serviciul de Permise și Înmatriculări Suceava. Fraudarea probelor se făcea în schimbul a 5.000 – 7.000 euro

Polițiștii Direcției Anticorupție, sub coordonarea procurorilor din cadrul DNA, au pus în executare  60 de mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal privind fapte de corupție.

Printre suspecți sunt angajați ai  Serviciului de Permise și Înmatriculări Suceava și alte persoane fără calitate specială implicate în activitatea ilegală de obținere a permiselor de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Probele administrate arată crearea unei rețele de intermediere a obținerii permisului de conducere prin fraudarea probei teoretice și a celei practice, în schimbul unor sume cuprinse între 5 mii și 7 mii euro pentru un permis.

Potrivit procurorilor, faptele incriminate s-ar fi petrecut în ultimii 2 ani în cadrulServiciului de Permise și Înmatriculări Suceava, aflat în subordinea Prefecturii.

Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *