full screen background image

Peste 2.600 pachete de țigări ascunse într-un autoturism depistate în P.T.F. Siret

În dimineața zilei de 16 iunie a.c., în jurul orei 00.40, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român Ivan I., în vârstă de 21 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat.

 

 

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

 

 

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate în bara de protecție spate, praguri, în spatele schimbătorului de viteză, precum și în locul roții de rezervă, cantitatea de 2.640 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

 

 

Ţigările în valoare de 3.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

 

 

Totodată, autoturismul marca Volkswagen Passat în valoare de aproximativ 6.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea  spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *