full screen background image

Peste 3.000 de noi studenți la USV

În sesiunea de admitere iulie 2019, după încheierea perioadei de înmatriculare, 3.011 candidați au devenit studenți ai Universității Ștefan cel Mare Suceava : 1.809 de cetățeni români la programele de licență (învățământ cu frecvență, învățământ la distanță și conversie profesională) și 838 la masterat.

Rezultatele finale ale primei sesiuni de admitere dovedesc atractivitatea programelor de studii oferite de USV, atât prin numărul mare de candidați înscriși și înmatriculați, cât și prin raportul dintre numărul acestora și numărul locurilor bugetate alocate USV.

 

Numărul de candidați înmatriculați la USV, ciclul de studii de licență, este cu 14% mai mare decât în sesiunea iulie 2018, iar la nivel de masterat creșterea este de 7%.

 

În ceea ce privește românii de pretutindeni și cetățenii străini, la finalul sesiunii de admitere iulie 2019, 364 de candidați au devenit studenți ai USV : 273 la ciclul de licență și 91 la masterat.

 

Următoarea sesiune de admitere se va desfășura în perioada 9 – 20 septembrie, înscrierile având loc în intervalul 9-13/16 septembrie.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *