full screen background image

Piesa „Who You Are” – premiată cu Discul de Platină în Italia

Piesa „Who You Are” semnată de Mihail se bucură de o nouă realizare, la început de an, în Italia: a primit Discul de Platină din partea FIMI (Federazione Industria Musicale Italiana).
2018 a fost un an plin de realizări pe plan internațional pentru Mihail: a dominat topurile din Italia, finalul anului găsindu-l pe artist pe primul loc în topul celor mai difuzate piese internaționale cu single-ul „Who You Are”. Tot datorită succesului acestei piese a primit și trofeul „Top of the Top” în cadrul Festivalului Sopot din Polonia, iar în luna decembrie Mihail a fost invitat să cânte în cadrul prestigiosului Concertul anual de Crăciun de la Vatican.
O piesă inspirată din experiențele personale ale artistului, „Who You Are” a petrecut 9 săptămâni pe locul 1 în topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzată piesa din 2017, consolidându-i poziția artistului în industria muzicală autohtonă. Este primul single în limba engleza semnat Mihail, care a devenit faimos datorită piesei „Mă ucide ea”, a doua cea mai ascultată piesă din 2016.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *