full screen background image

Polițist agresat la Sucevița

La data de 22.02.2016, ora 20.50, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea,  a oprit pentru control pe DN 17A, în comuna Marginea,  autoutilitara condusă de un tânăr de 22 de ani din comuna  Horodnic de Sus, care transporta material lemnos și în care se afla ca pasager un bărbat de 41 de ani din comuna Sucevița.

 

agresor

 

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 22 de ani are permisul de conducere reținut, fiind suspendat dreptul de a conduce în perioada 22.02 – 22.03.2016 și nu deţine documente de provenienţă a celor 4 metri steri lemn de foc de esență fag, motiv pentru care autoutilitara a fost condusă la un punct de descărcare şi depozitare, aparținând Ocolului Silvic Marginea, unde, materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

 

 

Ajungând la locul de depozitare, bărbatul de 41 de ani a adoptat un comportament recalcitrant și s-a apropiat de  unul dintre poliţişti adresându-i ameninţări,  după care l-a împins.

 

 

Agresorul a fost imobilizat și încătuşat de ceilalți polițiști, după care a fost condus în autospeciala poliţiei, acesta adresând în continuare ameninţări la adresa  forțelor de ordine.

 

 

În cauză s-a întocmit dosar penal față de tânărul de 22 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărui drept de conducere i-a fost suspendat, iar față de bărbatul de 41 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *