full screen background image

Polițiștii și jandarmii suceveni solicită respectarea ordinii publice la protestul „România vrea autostrăzi”

Transportatori, oameni de afaceri și oficialități din judeţul Suceava și din țară vor participa pe 15 martie de la ora 15, la Cumpărătura, la protestul inițiat de omul de afaceri ȘTEFAN MANDACHI, care susține construcţia de autostrăzi în Moldova.

O serie de agenți economici importanți au anunțat că la aceeaşi dată şi oră îşi vor suspenda timp de 15 minute activitatea.

 

Asociaţia Transportatorilor de Mărfuri Bucovina a transmis că – deşi firmele care activează în acest domeniu plătesc zeci de milioane de euro la bugetul de stat – infrastructura rutieră este “sub orice critică”.

 

Polițiști, jandarmi și angajați ISU vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării manifestării, în intervalul orar 14 – 16.

 

Pentru evitarea blocării drumului national sau îngreunarea circulaţiei, participanţii sunt rugați să urmeze indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să parcheze autoturismele în locurile special amenajate de către organizator.

 

Cei care vor lua parte la manifestare sunt solicitați să nu incite la dezordine, să nu introducă sau să dețină băuturi alcoolice, arme, materiale explozive, substanţe iritant-lacrimogene sau alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente și să părăsească locul când au fost somaţi de către organizatori sau organele de poliţie.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *