full screen background image

Povestea Neversea continuă în 2023, află cât costă abonamentele

Cea de-a cincea ediție Neversea va aduce artiști în premieră în România, cei mai buni DJ-i și producători internaționali, precum și artiști români.

Organizatorii anunță că festivalul Neversea 2023 va avea loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța.

Primele abonamente pot fi rezervate cu 1 euro per abonament

Cei care doresc să își asigure acum intrarea la cea mai mare petrecere de la Marea Neagră de anul viitor se pot înscrie pe site-ul extasy.com sau pot descărca aplicația Extasy până pe 21 noiembrie, pentru a-și rezerva abonamentul la prețul de doar 1 euro. După crearea contului, fanii pot alege maximum 4 abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la prețul de 1 euro. Apoi, în data de 22 noiembrie 2022, vor plăti prețul întreg al abonamentelor rezervate. Acestea vor avea un preț special, după cum urmează:

  • General Access Basic: 79 euro + taxe
  • General Access Risk Free: 99 euro + taxe
  • VIP: 209 euro + taxe

Prin accesarea campaniei speciale de rezervare a abonamentului cu 1 euro, în perioada 27 octombrie – 21 noiembrie 2022, fanii sunt de acord cu regulamentul campaniei disponibil în aplicația Extasy sau pe extasy.com.

Cei care își rezervă abonamente, iar apoi nu mai doresc să le cumpere, trebuie să trimită un email la adresa support@extasy.com până pe 21 noiembrie 2022.

Prețul final al abonamentului General Access Basic va fi de 209 euro plus taxe, iar cel VIP de 349 euro plus taxe.

În 2022, peste 260.000 de oameni au participat la cea de-a patra ediție Neversea, în cele 4 zile și 4 nopți de festival.

Mai multe detalii despre ediția din 2023 vor fi dezvăluite în curând.

 

 

MAI CITEŞTE

YASMIN LEVY VA CONCERTA ÎN ROMÂNIA ÎN LUNA DECEMBRIE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *