full screen background image

Prefectul Adomnicăi organizează audiențe la Fălticeni

Pe 16 iunie, începând cu ora 10, la sediul Primăriei municipiului Fălticeni, prefectul județului Suceava, MIRELA ADOMNICĂI organizează  audienţe pentru cetăţenii din următoarele unităţi administrativ teritoriale : Fălticeni, Baia, Bogdănești, Boroaia, Bunești, Cornu Luncii, Dolhasca, Dolhești, Drăgușeni, Forăști, Fântâna Mare, Hârtop, Horodniceni, Mălini, Preutești, Rădășeni, Rîșca, Slatina, Vadu Moldovei și Vulturești.

 

 

Cererile de audientă se pot înregistra de luni, 12 iunie până joi 15 iunie la compartimentul relații publice din cadrul prefecturii, la telefon 0230/522.915 sau pe site-ul instituției prefectului   http://www.prefecturasuceava.ro/

 

 

Instituţia Prefectului – judeţul Suceava organizează începând cu luna iunie a.c. audiențe în teritoriu, scopul acestora fiind asigurarea accesului gratuit la informaţie atât din domeniul administraţiei locale cât şi din alte domenii de activitate precum și scurtarea timpului şi a efortului depus de cetăţean pentru rezolvarea unor probleme personale sau de grup.

 

 

La aceste activităţi participă, alături de prefectul județului specialişti din cadrul instituţiei din domeniul fondului funciar, juridic sau economic.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *