full screen background image

Pregătiri pentru deszăpezirea drumurilor naționale din județul Suceava

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi va mai executa în acest an lucrări de întreţinere pe DN 2 Suceava-Fălticeni, DN 2E Sasca Mică-Spătăreşti şi DN 17 B Crucea-Zugreni. Pe aceste porţiuni, se toarnă covor asfalt continuu sau se fac plombări în carosabil.

 

 

 

Prefectul Mirela Adomnicăi a declarat că, în ceea ce priveşte pregătirile drumurilor naţionale pentru perioada de iarnă, au fost constituite 8 baze de deszăpezire şi 4 puncte de sprijin, punctul de pe Mestecăniş fiind unul nou înfiinţat.

 

Cantităţile de materiale antiderapante aprobate sunt de 14.472 de tone sare, 365 de tone clorură de calciu şi 20 de tone de produse ecologice, aprovizionarea urmând să se facă până pe 1 noiembrie.

 

Adomnicăi a ami spus că, pe drumurile naţionale vor asigura deszăpezirea 130 de utilaje, dintre care 25 proprii şi 105 închiriate.

 

 
De la data de 1 septembrie, Prefectura a încheiat un contract onorific, fără plată, de colaborare cu specialistul în drumuri Eugen Girigan, fost director al SC Drumuri şi Poduri SA Suceava.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *