full screen background image

Premieră la Iași Kasta Morrely Fashion Week!

Asociația Kasta Morrely organizează KASTA MORRELY FASHION WEEK – primul Festival internațional cultural monden de promovare a trendurilor în modă. Ediția de inaugurare are loc în perioada 28 – 29 octombrie 2015, la Teatrul National „Vasile Alecsandri” Iași.

afis_kasta_moreli

Denumirea festivalului a fost aleasă în onoarea “Proiectului de cercetare Kasta Morrely” care a conceput calificarea de Manechin pentru prima dată în lume și calificarea de Organizator spectacole. Festivalul are ca scop civic promovarea cetățeniei active prin evenimente educaționale de atracție internațională.

 

Festivalul „Kasta Morrely Fashion Week 2015” va reuni pe scena creațiile celor mai în voga designeri naționali și internaționali ai momentului, prezentând publicului ultimele trenduri în moda pret-a-porter și haute-couture.

 

Cateva din brandurile care vor prezenta la Kasta Morrely Fashion Week sunt:

 

LaFress by Mari Sheludko &Valeri Passe, Tina Arena, Kasta Morrely, Sartoria Robu, Tatiana Beli, George Hojbota, Cristiana Maria Purdescu, Victoria Sava, Anki Permoda, Mirandi, Adriana Agostini, Atmosphere Fashion, Nicoleta Obis, Alina Spatariu, Seroussi, Elite Mariaj, Valy Boiciuc, Alina Hulea, Hannami Shoes, Atelier Glam precum și invitați speciali din Orientul Mijlociu.

 

Spectacolele Teatru de Moda, în premieră vor întregi unicitatea festivalului, prin îmbinarea elementelor coregrafice de dans, pantomimă și teatru cu designul vestimentar de elită.

 

Festivalul International Kasta Morrely Fashion Week va găzdui și ediția a II-a a Galei Premiilor în Industriile CreativeCreative Industries Awards, în cadrul căreia vor fi premiate anul acesta personalități și consilieri de specialitate ce au contribuit la realizarea competențelor existente în standardul ocupației de manechin.

 

Accesul spectatorilor la festival se va realiza pe baza de invitații începând cu ora 18:30 în Sala Mare a Teatrului Național Vasile Alecsandri Iași, în zilele 28 și 29 octombrie 2015. Spectacolul începe la ora 19:00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *