full screen background image

Premierul Ciucă, prezent la Suceava, îi liniștește pe români : „Nu vom fi afectați de lipsa energiei în iarna viitoare”

Premierul NICOLAE CIUCĂ a vizitat, astăzi, Centrul Medical de Radioterapie din incinta Spitalului Județean Suceava, realizat în parteneriat public-privat.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean, GHEORGHE FLUTUR, a prezentat proiectele pentru realizarea pavilioanelor de oncologie, pediatrie și boli infecțioase, pregătite pentru a fi depuse spre finanțare din PNRR.

Referindu-se la investiția oncologică, NICOLAE CIUCĂ a declarat că este foarte importantă pentru întreaga comunitate.

NICOLAE CIUCĂ a participat apoi la semnarea contractelor de execuție a lucrărilor de refacere a Palatului Administrativ, a unui cămin studențesc și a 3 bazine de înot la Vatra Dornei, după care a susținut o scurtă conferință de presă, în cadrul căreia a fost întrebat dacă vizează o remaniere de miniștri.

El a spus că această problemă nu figurează pe agenda întâlnirii, de săptămâna viitoare, cu reprezentanții grupurilor parlamentare din coaliție.

NICOLAE CIUCĂ a mai declarat că autorităţile române nu iau în calcul niciun scenariu sumbru privind asigurarea cu gaze şi energie electrică pentru iarna viitoare.

El a arătat că România îşi poate asigura cea mai mare parte din nevoia de energie din surse interne.

CIUCĂ a subliniat că singura preocupare a Guvernului este legată de evoluţia preţului pe piaţa energiei şi de nevoia de a identifica instrumentele necesare, astfel încât “să fie asigurată menţinerea preţului la un nivel pe care putem să ni-l permitem”.

Premierul a concluzionat că românii nu vor fi afectaţi de lipsa energiei în viitorul sezon rece.

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Guvernul României: task-force pentru gestionarea situației generate de agresiunea militară rusă din Ucraina

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.