full screen background image

Primăria Suceava a alocat 2,5 milioane lei pentru unitățile școlare

Consiliul Local Suceava a alocat, din fondul de rezervă, 2 milioane și jumătate lei pentru lucrări la unități școlare din municipiul reședință.

Cea mai mare sumă, 1 milion lei, a fost direcționată spre Colegiul Petru Rareș pentru executarea de lucrări la Centrul de documentare­ informare și corp laboratoare.

 

300 mii lei vor fi distribuiți Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară pentru reparații la un cămin, iar o altă sumă de 250 mii lei va fi alocată Colegiului Samuil Isopescu pentru reparații la spălătoria internatului.

 

Grădinița cu program normal Obcini va primi 232 mii lei pentru execuția unei scări de incendiu, a instalațiilor de detecție și stingere și pentru reparații curente, Colegiul Petru Mușat 200 mii lei pentru reparații la fațada unui cămin,  Școala nr. 3 170 mii lei pentru repararea instalației electrice și a centralei termice, Colegiul Tehnic Alexandru loan Cuza 120 mii lei pentru anvelopare corp clădire și Școala Ion Creangă 100 mii lei pentru repararea aleilor.

 

Alte sume mai mici de bani vor fi alocate Colegiului Ștefan cel Mare, Școlii Postliceale Sanitare, Grădiniței cu program prelungit Gulliver, Școlii nr. 6, Grădiniței Așchiuța și Grădiniței nr. 6.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *