full screen background image

Primăria Suceava extinde sistemul BIG BROTHER

Primăria Suceava va extinde sistemul video de monitorizare stradală prin montarea a 23 de camere convenționale și a 7 camere optimizate pentru vizualizarea numerelor de înmatriculare.

Proiectul în valoare de 526 mii lei mai prevede cumpărarea a 13 mii metri liniari cablu fibră optică, 2.600 metri liniari cablu electric și echipamente pentru dispecerat.

 

Camerele de supraveghere vor fi montate în zonele statuia lui Ștefan cel Mare, noua autobază TPL de pe strada Grigore Andrei, la ieșirea spre Botoșani în zona Torino, legătura între Gara Burdujeni și Școala Ghica Voievod, stațiile de autobuz Vasile Pârvan, Orizont, IRIC, Carrefour, Mobilă George Enescu și Obcini, legătura Jandarmeria cu Calea Unirii, intersecțiile Traian Vuia-Calea Unirii, Petru Rareș-Calea Unirii și fosta Galeria Mall, spațiile de joacă Gavril Tudoraș și Amurgului, parcul Copilului din Burdujeni, sensul giratoriu Mitropoliei și școala Grigore Ghica Voievod.

 

Noile camere video se vor adăuga celor 146 existente, care transmit imagini ce se stochează în dispeceratul central din sediul Primăriei și în dispeceratul din sediul instituției de pe strada Petru Rareș.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *