full screen background image

PRIME Iași te invită la Gala team ADventure

afis-tAD-gala

Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure a ajuns la etapa finală, Gala. După înscrierea celor nouă echipe de studenți și defășurarea Conferinței, ce a adus în atenția tuturor trei speakeri de renume, festivaliul se încheie cu prezentarea campaniilor realizate de pasionați de publicitate, în fața unui juriu format din profesori și specialiști în domeniu, ce vor releva acuratețea ideilor, aplicabilitatea lor și vor oferi un feedback real și susținut. De asemenea, vor fi prezenți și mentorii, Irina THEODORUCiprian IONESCU și Răzvan ALUPOAEI, ce i-au îndrumat și ajutat cu sfaturi pe toată perioada de lucru.

 

Clienții American Adventure, Conac Polizu și ThinkNON vor afla soluțiile provocării lansate participanților de a  realiza campanii de promovare cu diverse obiective de comunicare și de marketing. Tot ei vor alege echipa câștigătoare și le vor înmâna premiul de 900 RON participanților. team ADventure le oferă studenților simularea unui job într-o agenție de publicitate, deoarece ideile lor pot fi implementate, la final, de către parteneri. E o joacă pe bune, în care bugetul clientului trebuie folosit responsabil, iar obiectivele îndeplinite, acest lucru concretizându-se datorită faptului că brief-urile primite reprezintă situații reale și actuale ale firmelor de pe piața ieșeană.

 

Gala va avea loc în data de 19 noiembrie, sala 502 – etajul 5, corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza” începând cu ora 10:00!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *