full screen background image

Probleme în asigurarea intervenției la incendiu în județul Suceava

În cazul unor incendii, pompierii din județul Suceava nu ar putea interveni cu tehnica din dotare sau ar face-o cu mare greutate în 34 de zone din municipiul Suceava, 7 din Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, 6 din Rădăuți, 3 din Vatra Dornei și una din Fălticeni.

În municipiul reședință sunt greu accesibile zonele blocurilor mansardate și a școlilor de pe străzile Victoriei, Luceafărului, Zorilor, Lazăr Vicol,  Saturn, Lalelelor, Jupiter, George Enescu, Narciselor, Oituz, Mărășești, Leca Morariu, 6 Noiembrie, Mihai Viteazul, Alexandru Ienceanu și a bazarului.

 

La Câmpulung Moldovenesc sunt incluse pe lista ISU străzile Bogdan Vodă, Dimitrie Cantemir, Liceului, Molidului, N. Cobilenschi, Silvicultorului și Gheorghe Doja, la Gura Humorului străzile Bucovinei, Cetății, Avram Iancu, Sfântul Gavril, Milcov, Zimbrului și Vasile Alecsandri, la Rădăuți Aleea Primăverii, Calea Bucovinei, Dimitrie Onciu, Mihai Viteazul, Eudoxiu Hurmuzachi, Oltea Doamna, iar la Vatra Dornei Mihail Sadoveanu, Aleea Dornelor și Vasile Lițu.

 

În ceea ce privește municipiul Fălticeni, cele mai mari probleme la stingerea unui incendiu se semnalează la blocurile mansardate din zona 2 Grăniceri.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *