full screen background image

Produse de panificație fără acte, depistate în trafic de polițiști

La data de 05.01.2016, ora 11.30, poliţiştii Postului de Poliție Voitinel, în baza unor informații obținute, au oprit pentru control pe drumul comunal Pietroasa din comuna Voitinel, autoutilitara marca Ford Connect L23, condusă de un bărbat, de 40 ani, localnic.

 

politie

Cu ocazia verificării interiorului autovehiculului s-a constatat faptul că în acesta sunt transportate produse de panificație, fără documente de proveniență, aparținând unei întreprinderi familiale, cu sediul în comuna Vicovu de Jos.

 

 

Cu ocazia inventarierii s-a stabilit că în autoutilitară erau transportate următoarele produse de panificație : franzele albe nefeliate,  franzele albe feliate, cozonaci cu nucă și rahat, colaci tavă, pâini rotunde feliate – în total aproximativ 1.000 produse panificaţie.

 

 

Față de cele constatate s-a procedat la sancționarea contravențională a întreprinderii familiale, cu amendă în sumă de 5.000 lei şi s-a dispus măsura complementară a confiscării valorice a produselor de panificație transportate fără documente de proveniență, precum și a autoutilitarei marca Ford Connect L23, autovehiculul fiind indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *