full screen background image

Program ERASMUS+ la Universitatea Suceava

Săptămâna trecută s-a desfăşurat  Erasmus+ Welcome Day,  un eveniment dedicat studenților străini participanți la Programul Erasmus+, care vor studia pe parcursul acestui semestru la Universitatea  Ștefan cel Mare  Suceava.

 

 

Prorectorul Ștefan Purici și-a exprimat încrederea că experiența studenților Erasmus+ în Suceava va fi una valoroasă nu doar din perspectivă academică, ci și din cea umană, servindu-le în viitor pentru dezvoltarea lor profesională și personală.

 

 

Totodată, el a oferit asigurări studenților că USV le va oferi posibilități de studiu și cunoaștere a ceea ce înseamnă Bucovina în context european, a tradițiilor, inclusiv a limbii române, printr-un program complex de activități.

 

 

Într-un program interactiv, studenții străini au avut ocazia să se familiarizeze cu reprezentanţii colegilor români, au fost informați cu privire la oportunitățile de studiu și de petrecere a timpului liber la USV și au prezentat tările din care provin : Afganistan, Armenia, China, Grecia, Italia, Maroc, Slovenia, Turcia și Ucraina.

 

 

Din proiectele viitoare propuse studenților străini nu lipsesc vizite de studiu în diverse zone din județ, vizită la Observatorul Astronomic, seară gastronomică.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *