full screen background image

Proiect ADR Nord-Est de valorificare a rezultatelor cercetării

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est derulează cel de-al 2 -lea apel al Programului de Valorificare a Rezultatelor Cercetării pentru identificarea proiectelor de cercetare cu potențial ridicat de comercializare din Regiunea Nord-Est și sprijinirea echipelor de proiect aferente în vederea consolidării cunoștințelor și capacităților pentru a-și avansa propriul proiect către un nivel mai ridicat de pregătire tehnologică.

 

RVP 2.0 este un program derulat în limba engleză pentru a facilita tranziția rezultatelor de cercetare către piață, prin intermediul unei călătorii personalizate, concepute pentru a acoperi toate nevoile specifice ale echipelor de cercetare.

Acest sprijin este oferit sub forma unor workshopuri de dezvoltarea afacerii, sesiuni de coaching personalizate șia sistență pentru lansarea pe piață.

Experții Băncii Mondiale  și ai ADR Nord-Est au selectat 10 proiecte în vederea acordării de asistență și îndrumare pentru consolidarea capacității și facilitarea interacțiunii cu industria, precum strategii de marketing, drepturi de proprietate intelectuală și strategii de comercializare.

Proiectele au fost selectate din cadrul a 4 universități, printre care și  Universitatea Ștefan cel Mare Suceava.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *