full screen background image

Proiect after-school cu ore de înot și limba engleză la Școala Gimnazială nr. 3 Suceava

Școala Gimnazială nr. 3 Suceava organizează proiectul after-school Pentru o școală mai bună destinat  elevilor  claselor pregătitoare și claselor 1 – 4, prin care se asigură  servicii alternative de educaţie prin activităţi specializate de sprijin, ateliere şi activităţi   recreative   într-un   cadru   organizat,  după programul şcolar obligatoriu pentru elevii care învață de dimineață și înainte de programul școlar obligatoriu, pentru elevii care învață de după-amiază.

Selecția se va face pe baza cererii directe, în urma semnării Contractului de parteneriat școală-familie, pe tot parcursul anului școlar.

 

Activităţile propuse vizează formarea în rândul elevilor a competenţelor de asimilare,  aprofundare  şi  extindere  a  cunoştinţelor, dezvoltarea sensibilităţii elevilor, dezvoltarea inteligenţei emoţionale a acestora, dezvoltarea  abilităţilor  de comunicare, de interrelaţionare, cultivarea şi dezvoltarea sentimentelor de responsabilitate, de asumare şi implicare directă în realizarea unei sarcini, precum și însuşirea şi valorificarea conştientă a unui set de valori etice universale.

 

De asemenea, în cadrul after-schoolului copiii se vor putea bucura de ore de înot și limba engleză.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *