full screen background image

Proiect comun Smart Travel Bucovina Suceava – Cernăuți

Consiliul Județean Suceava derulează proiectul pe fonduri europene Smart Travel Bucovina în colaborare cu Departamentul de turism al Administrației Regionale Cernăuți.

Obiectivul principal al proiectului este dezvoltarea tehnologiei informației și comunicațiilor din județul Suceava și regiunea Cernăuți prin dezvoltarea unei aplicații mobile pentru telefoane smartphone și tablete care va fi folosită pentru a furniza informații utile și pentru a promova cultura și turismul în aceste zone.

 

Valoarea investițiilor va fi de 109 mii euro, iar durata de implementare de 16 luni.

 

În cadrul acestui proiect se va dezvolta aplicația mobilă Smart Travel Bucovina care va promova cultura locală și obiectivele turistice, va oferi informații utile cum ar fi programul de vizitare, prețurile biletelor, va conține informații pentru trasee turistice, activități ce pot fi desfășurate, dar și informații utile despre trecerea frontierei și despre serviciile de urgență din cele 2 țări.

 

Această aplicație va putea fi descărcată gratuit din magazinele virtuale Android și IOS și va fi disponibilă în 3 limbi – română, ucraineană și engleză.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *