full screen background image

Proiect de autocunoaștere la Școala Ioan Vicoveanul Vicovu de Jos

Peste 70 de elevi ai Şcolii Gimnaziale „Ioan Vicoveanul“ Vicovu de Jos au fost implicaţi, timp de două luni şi jumătate, în proiectul „Să ştiu, să pot, să vreau, să reuşesc”. 

Proiectul a fost conceput, aplicat şi susţinut de o asociaţie în care activează un grup de medici, profesori, psihologi, economişti, specialişti din diverse domenii.

 

Avand sprijinul conducerii şcolii, psihologul sucevean Daniela Niţu şi colaboratorii ei au încurajat elevii sa observe cum se simt, ce anume simt si cum anume pot obține emoții pozitive.

Cei implicati în proiect și-au propus să ajute copii şi adolescenţi să înveţe mai bine, să progreseze, să se dezvolte, să aibă încredere în ei înşişi şi în ceea ce vor putea realiza în viaţă, şi în acelaşi timp să ia contact direct cu persoane care practică cu succes diferite profesiuni şi meserii, care i-ar putea inspira.

 

“Credem cu tărie că succesul și implinirea sunt predictibile și că totul începe cu primul pas. Consider ca este forte importanta invatarea prin observarea directă  si învățarea unii de la ceilalți” a declarat psihologul Daniela Niţu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *