full screen background image

Proiect de dezvoltare a culturii democratice și incluzive a școlii organizat de CJRAE Suceava

În perioada septembrie 2019 – decembrie 2020 Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava va derula proiectul Dezvoltarea unei culturi democratice și incluzive a școlii.

Proiectul cu finanțare nerambursabilă europeană își propune dezvoltarea competențelor profesionale ale consilierilor școlari care își defășoară activitatea în unitățile de învățământ din județul Suceava, valoarea lui fiind de 24.435 euro.

 

Proiectul își propune două activități de mobilitate în Islanda, ateliere de lucru cu consilierii școlari din județ, organizarea unui festival al educației, activități cu elevii, profesorii și părinții, realizarea unui curs de formare și a unui suport de curs de formare, activități de diseminare a rezultatelor.

 

La activitățile de formare din Islanda vor participa 9 consilieri școlari.

 

Echipa de proiect va elabora criteriile de selecție, selecția participanților, pregătirea mobilității și organizarea tuturor activităților propuse în proiect.

 

Experiența acumulată se va materializa în conceperea unor suporturi de curs, în susținerea unor sesiuni de formare cu ceilalți consilieri școlari, care la rândul lor vor organiza ateliere de lucru cu  profesori, cu elevi și părinții acestora.

 

De activitățile proiectului din România vor beneficia toți cei 57 de consilieri din județul Suceava.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza