full screen background image

Proiect IMPULS Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării  pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est la Camera de Comerț și Industrie Suceava

Primul seminar al proiectului IMPULS Îmbunătățirea cunoștințelor angajaților și promovarea învățării  pe tot parcursul vieții în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est a avut loc la Camera de Comerț și Industrie Suceava.

Obiectivul general al proiectului constă în promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă, sprijinirea mobilității forței de muncă prin implementarea unor măsuri de îmbunătățire a accesului egal la învățarea pe tot parcursul vieții pentru toate grupurile de vârstă într-un cadru formal și non-formal, actualizarea cunoștințelor, aptitudinilor și competențelor forței de muncă și promovarea unor căi de învățare flexibile, inclusiv prin orientare profesională, în județele Regiunii Nord – Est.

 

La întâlnirea moderată de Richard Simioniuc au participat antreprenori, angajați și reprezentanți ai IMM-urilor, temele abordate fiind de interes pentru mediul actual de business.

 

Corelarea dezvoltării personale, implicit si a celei profesionale cu interesele și succesul companiei înseamnă efort și introspecție și pot deveni un proces provocator al schimbării prin care oamenii devin persoane eliberate de propriile constrângeri și limitările date de dependențele dobandite anterior, dar și angajați model cu rezultatele răspunzând nevoii de creștere a afacerii.

 

Nevoia de o dezvoltare personală pentru a atinge un echilibru între carieră profesională și viață, pe deoparte dar și  productivitatea care vine cu un plan concis, o agendă și mai organizată și, de asemenea, o împărțire echilibrată între întâlniri și munca individuală.

 

Cursurile sunt dedicate celor care vor să facă un salt uriaș în dezvoltarea lor ca indivizi atât pe plan personal, cât și profesional, sunt utile persoanelor care vor să evolueze în carieră, te va ajuta să îmbunătățești comunicarea alături de colegii de muncă, cu managerul sau cu cei apropiați profesional și te va aduce în starea util – performant pentru companie.

 

Tema centrală Pași mici – schimbări mari abordată a oferit participanților la workshop instrumente sau soluții de realizare a obiectivele greu de atins, prezentându-se instrumente  ușor de întrebuințat în ceea s-a definit de către aceștia a conceptului de învățare pe tot parcursul vieții.

 

Tema seminarului a fost susținută de invitatul special Ina Turluianu, expert în sistemul de educational formal și nonformal, psiholog educational, consilier vocational și expert în programe de resurse umane.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.