full screen background image

Promovare a județului Suceava la Târgul de Turism al României

Consiliul Județean Suceava se pregateste pentru o promovare mai consistentă a Bucovinei în mediul on-line.

 

 

La Târgului de Turism al României, ediția de toamnă ( Romexpo 16-19 noiembrie ) Consiliul Județean Suceava participă prin CNIPT, având 2 standuri – unul propriu și unul in cadrul standului României.

 

 

In standul României este promovată Suceava – destinație de excelență iar in standul propriu Bucovina, județul Suceava, cu accent pe evenimentul Crăciun in Bucovina.

 

 

Cu acest prilej vor avea loc prezentări si demonstrații practice de gastronomie si ale meșteșugarilor, a precizat președintele Consiliului Județean GHEORGHE FLUTUR.

 

 

Ca parteneri sunt primării, asociații de turism, asociații ale meșteșugarilor și Asociația Produs în Bucovina.

 

 

Odată cu acest eveniment vor fi lansate o serie de aplicații –   Bucovina aplicație disponibilă pentru telefoanele smart,  Patrimoniul cultural al municipiului Suceava, film realizat cu ajutorul tehnologiei VR (Virtual Reality), Suceava Destinație Europeana de Excelenta 2017, film de prezentare, difuzat în cadrul Galei de premiere EDEN, cu Suceava pe locul I, fiind premiat un proiect depus de CJ Suceava prin CNIPT.

 

 

Materialele au fost realizate de întreprinzători privați, din fondurile acestora, în colaborare cu CNIPT care a pus la dispoziție date cu privire la evenimentele organizate în județul Suceava, descrierea obiectivelor turistice, a meșteșugurilor, muzeelor, caselor memoriale etc.

 

 

Aplicațiile vor fi disponibile gratuit.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *