full screen background image

Punct de lucru al Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule la Câmpulung Moldovenesc

De astăzi la  Câmpulung Moldovenesc funcționează un punct de lucru al Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Suceava, unde se vor desfășura activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

Activitățile se vor desfășura marți și joi între orele 10 – 15 în spații destinate lucrului cu publicul puse la dispoziție de Poliția Câmpulung Moldovenesc.

 

Operațiunile ce pot fi solicitate sunt înmatricularea autovehiculelor, transcrierea dreptului de proprietate, radierea autovehiculelor, eliberarea unui duplicat al certificatului de înmatriculare, eliberarea unor noi plăcuțe cu numere de înmatriculare, păstrarea combinației numărului de înmatriculare și eliberare autorizații provizorii.

 

Nu se poate încasa la ghișee contravaloarea certificatului de înmatriculare sau a autorizației provizorii.

 

La depunerea documentației, solicitanții vor atașa chitanța de plată reprezentând contravaloarea certificatului de înmatriculare.

 

Plăcuțele cu numere de înmatriculare provizorii, certificatele de radiere, documentele de înmatriculare, dovezile înlocuitoare ale certificatelor de înmatriculare nu vor fi eliberate în aceeași zi în care a fost făcută solicitarea.

 

În cazul în care solicitantul nu se prezintă în ziua în care ar fi trebuit să ridice plăcuțele cu numere de înmatriculare, cartea de identitate a vehiculului, dovada înlocuitoare a certificatului de înmatriculare, acestea vor trebui solicitate și vor fi eliberate la sediul principal al Serviciului din municipiul Suceava.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *