full screen background image

R3HAB face echipă cu rapperii Smokepurpp și Rakhim pentru piesa FENDI

R3HAB îmbină încă o dată genurile și culturile muzicale și își unește forțele cu rapperul american Smokepurpp și cu starul rus Rakhim, pentru un remake al single-ului Fendi, care a devenit viral pe TikTok. Piesa reprezintă una dintre cele mai îndrăznețe producții de până acum ale lui R3HAB.

Melodia începe cu un ritm puternic și accente de hip-hop, cu versuri rap și binecunoscutul titlu, în timp ce Smokepurpp și Rakhim îmbină limba engleză cu cea rusă, făcând din Fendi un single surprinzător, care ține ascultătorii prezenți. În cel de-al doilea vers, fanii vor recunoaște trecerea subtilă, dar încrezătoare, la stilul lui R3HAB. Povestea din spatele piesei a început cu o postare pe contul de Instagram R3HAB, în care DJ-ul îi propunea lui Smokepurpp să facă echipă pentru un remake. Răspunsul rapperului american a venit rapid și de aici au început colaborarea.

”Sunt întotdeauna dornic să lucrez cu artiști care au culturi muzicale diferite și să învăț de la ei. Colaborarea cu Rakhim și Smokepurpp, doi artiști extrem de talentați și cu experiență în muzică, a fost o adevărată explozie. Rezultatul colaborării noastre este modern și sparge multe bariere de gen”, a spus R3HAB.

A fost nebunie mar epe TikTok cu piesa asta și avem și alte vești bune: de s[pt[m\na viitoare ajunge și în playlsit-ul de Impact. Până atunci, play mai jos:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *