full screen background image

Raliul Bucovinei fără spectatori la Suceava și pe traseul Sadova – Sucevița

Vineri – 29 octombrie va fi organizat, în municipiul Suceava, Raliul Bucovinei – o competiție auto la care vor participa cei mai buni piloți de viteză din țară.

 

Cursa se va desfășura, fără prezența publicului, pe traseul Registrul Comerțului – strada Parcului – capătul Cimitirului Pacea.

Sâmbătă – 30 octombrie, probele competiției se vor desfășura în Câmpulung Moldovenesc și pe traseul Sadova – Vatra Moldoviței – Sucevița.

Directorul organizatoric CLAUDIU BUTUCEL a declarat postului nostru de radio că 71 de mașini vor lua startul la Raliul Bucovinei.

Raliul Bucovinei va impune o serie de restricții – strada Parcului din municipiul Suceava va fi închisă total vineri între orele 10 – 18.

Sâmbătă între orele 7 – 18  nu se va putea circula pe Drumul Național 17A, de la Sadova la Paltinu și de la Ciumârna la Sucevița.

Competiția este organizată de Asociația XS Motor Sport Iași în colaborare cu Consiliul Județean Suceava, Primăriile Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Sadova și Toyota Suceava – Revlaco Motors.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *