full screen background image

Raze x Jean Gavril au lansat “HAI HUI”

Nu, nu este tot rubrica noastră de pe radio ci o nouă colaborare. Raze și Jean Gavril ți-au pregătit melodia cu care să îți începi dimineața în vârf de munte, lângă o cafea proaspăt făcută în fața cortului.

HAI HUI te va plimba cu gândul chiar dacă te afli în birou, în trafic sau în mijlocul orașului atunci când o asculți. Depinde doar de tine cât de departe reușești să ajungi cu imaginația… cine știe, poate descoperi chiar locuri noi! Și, cum încă suntem în toiul verii, versurile “Marea ne așteaptă, i-am promis deja c-ajung / S-o văd măcar o dată, sa-i zic ce am mai făcut” siigur-sigur te vor face să îți rezervi o cameră pe litoral cât mai rapid!

“Mă bucur că am reușit să scriu această piesă alături de Coco (Constantin Bodea) și Delia Rus. A fost un challenge să încep să fac această piesă cu gândul că ea va deveni coloana sonoră pentru o emisiune de travelling – Destinația Anului – care este difuzată, în acest moment, la Prima TV. Sunt mare fan al călătoriilor prin lume. Chiar am făcut o călătorie-aventură de la Londra până la Barcelona în 23 de zile, făcând autostopul împreună cu fratele meu cu ocazia majoratului lui. Sunt foarte bucuros că mi-am cheltuit o parte din bani pe călătorit, și astfel am reușit să văd cam jumătate din Europa și am ajuns chiar și până la New York și Washington.
Emisiunea sunt sigur că o să vă placă la fel de mult cum ne-a plăcut și nouă să facem piesa. Avem o țară minunată ce trebuie neapărat vizitată mai des și știu că în orice colț se pot găsi aventuri noi și amintiri de neuitat!”, povestește Jean Gavril.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *