full screen background image

Record de pasageri pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” din Suceava

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional „Ştefan cel Mare” din Suceava au anunţat pe pagina oficială de socializare că numărul de pasageri a ajuns la un nou recrod.

„În data de 3 Iulie 2017, Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava a depăşit pragul de 100.000 pasageri procesaţi în anul 2017. Deasemenea în luna Iunie 2017 s-a înregistrat cel mai mare trafic din istoria Aeroportului nostru, respectiv 25.799 pasageri, în unele zile procesând chiar peste 1.500 pasageri.

Raportându-ne la numărul de pasageri înregistraţi anul trecut respectiv 57.226, putem constata o creştere de aproape două ori a traficului, după doar 6 luni derulate din anul în curs. Ambele cifre ne dau încrederea că putem să realizăm traficul de pasageri propus pentru acest an şi să ne situăm între primele 5-6 aeroporturi din ţară din punctul de vedere al numărului de pasageri procesaţi la sfârşitul anului 2017. La ora actuală depunem eforturi susţinute pentru creşterea numărului de destinaţii interne şi externe şi sperăm ca aceste eforturi să se concretizeze, cum de fapt s-a întamplat şi până acum.”

Vestea vine în contextul în care Aeroportul a intrat în posesia certificatului care atestă faptul că sunt îndeplinite cerinţele pentru operarea aerodromului în conformitate cu standardele europene, document emis de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *