full screen background image

Recunoaște Suceava cu Impact FM!

Zi de zi, avem destul de puțin timp pentru a ne lua un moment de liniște și a observa anumite detalii. Suceava este un oraș care își merită renumele și poziționarea. Contextul este de așa natură încât, chiar în an centenar, ne-am îndreptat atenția spre o serie de repere care ne duc cu gândul la istorie, dar și care fac parte din viața noastră de zi cu zi, fiind în zone accesibile.

De aceea, Impact FM Suceava îți propune ca, împreună, să ne cunoaștem ceva mai bine orașul. Cu mai multă răbdare poate. Printr-o serie de fotografii din locații cunoscute, pe care tu trebuie să le identifici, te provocăm să te interesezi despre locurile din jurul tău. Și te premiem pentru implicare!

Mecanismul de concurs este simplu: timp de 7 zile, pe pagina de facebook a  matinalului nostru, vom publica o fotografie-detaliu a unei clădiri / amenajări / zone din municipiul Suceava. Tot ce trebuie să faci este să recunoști locul și să ne scrii într-un comentariu la respectiva postare, denumirea corectă (completă) a respectivei locații / clădiri. Persoana care identifică prima locația și ne răspunde corect, primește două vouchere din partea Connect Fitness Center, pentru o ședință gratuită de fitness la cea mai modernă sală de fitness din Suceava.

Câștigătorul va fi anunțat a doua zi, odată cu publicarea fotografiei generale.

Mult succes!

Iată și imaginile care stau la baza concursului:

Vineri – 28 septembrie

#1

Marți, 2 octombrire

#2

#3

Joi, 4 octombrie

#4

Duminică, 7 octombrie

#5

Miercuri, 10 octombrie

#6

#7

Vineri, 12 octombrie
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *