full screen background image

Regulament general concursuri Impact FM Suceava

Prezentul regulament se aplică pentru toate concursurile desfăşurate în direct la radio Impact FM Suceava, prin telefon, SMS, Whatsapp sau orice rețele de socializare pentru care nu există un alt regulament.

Participanţii la concursurile Impact FM Suceava pot câștiga un premiu pus în joc doar o singură dată într-un interval de 30 de zile calendaristice. Dacă vor câştiga în acest interval de mai multe ori, premiile vor fi anulate de drept.

În decurs de 30 de zile, membrii unei familii (cu acelaşi domiciliu) pot câştiga un singur premiu la concursurile organizate de radio Impact FM Suceava. În cazul în care câștigă două sau mai multe premii, acestea vor fi anulate. În cazul în care premiile au fost câştigate la scurt timp unul după altul, se va trimite premiul de la primul concurs câştigat, următoarele fiind anulate.

Premiile câștigate în cadrul programelor radio Impact FM Suceava se ridică în termen de 10 zile lucrătoare din ziua în care persoana câştigătoare a fost înștiințată. Premiile neridicate în termen de 10 zile lucrătoare de la sediul Impact FM Suceava vor fi anulate.

Câştigătorii își vor ridica premiul personal de la sediul Radio Impact FM Suceava, de pe Str. Mărăști, Nr. 18, Bl. 3, Tronson II, Ap. 2 (acces prin parcarea MPO), în intervalul orar 07:30-17:00, excepţie fac persoanele care nu se pot deplasa. Acestea pot delega o persoană din familie să ridice premiul sau cazurile în care premiile se ridică direct de la partenerii noștri. Premiile se pot ridica în zilele comunicate de staff-ul Radio Impact FM.

În cazul premiilor constând în bilete, operatorul sau DJ-ul care răspunde la telefon va comunica data la care acestea pot fi ridicate de la sediul Impact FM Suceava sau de la unul dintre partenerii săi.

În cazul în care un câştigător nu poate fi contact în decurs de o săptămână şi nu-şi ridică premiul de la sediul firmei de curierat, după ce a fost notificat de firma de curierat, premiul se anulează. Radio Impact FM Suceava nu poate fi făcut răspunzător pentru aceste cazuri şi nici dacă un câştigător furnizează date de expediere false, care conduc la imposibilitatea revendicării unui premiu.

Premiile care nu au putut fi înmânate căştigătorilor în perioadele menţionate la punctele anterioare se consideră anulate, iar câştigătorii pierd dreptul de a mai intra în posesia lor. Premiile se ridică de la sediul radio Impact FM Suceava de către câștigător în termenul stabilit, pe baza unui act de identitate valabil.

Impact FM Suceava respectă prevederile Regulamentului general privind protecția datelor, cu privire la procesarea și stocarea acestora.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *