full screen background image

Reprogramări la examenele auto de la Suceava

În urma analizei făcute la Serviciul Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, s-a hotărât prelungirea suspendării activității de examinare la proba practică a candidaților care erau programați astăzi pentru categoriile A, C, C+E și D, urmând ca aceștia să fie reprogramați.

 

În ceea ce privește categoria B, examinările se vor desfășura în condiții normale pentru toți candidații înscriși la examinare pentru astăzi.

În weekendul trecut s-au recuperat examinările care au fost suspendate pe 4 ianuarie, pentru toate categoriile, respectiv 60 pentru categoria B și 10 pentru profesioniști.

Prefectura Suceava a precizat că a făcut demersuri pentru suplimentarea schemei de personal, fiind identificați 2 agenți și 2 ofițeri de la Inspectoratul Județean care și-au dat acordul pentru a fi delegați, precum și 3 examinatori din cadrul Direcției Generale, care vor activa din această săptămână la Suceava.

În funcție de disponibilitatea examinatorilor, candidații rămași neexaminați în perioada 5 – 8 ianuarie ar putea fi reprogramați în zilele de 16 și 17 ianuarie.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *