full screen background image

Restaurantul și magazinul mixt din Vama, distruse în incendiu

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc şi ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Frasin şi Vatra Moldoviţei au intervenit cu 6 autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Vama.

 

 

La sosirea echipajelor, ardeau o clădire corp comun, ce îngloba un restaurant şi un magazin mixt, precum şi acoperişul unei case de locuit (P+1) din imediata apropiere, cu pericol de propagare la vecinătăţi.

 

 

Au ars bucătăria restaurantului pe aproximativ 25 mp., sala de mese pe 100 mp., plafonul din lemn pe 160 mp., acoperişul clădirii pe 250 mp., elemente de mobilier, tâmplărie din PVC, materiale textile, electrocasnice şi aparate de gătit.

 

 

S-au degradat pereţii clădirii, instalaţia electrică, aparatură electrocasnică, tâmplărie din PVC, veselă, mobilier şi marfă din magazinul mixt, acoperişul şi plafonul unei anexe pe 25 mp., 4 lăzi frigorifice şi 6 vitrine frigorifice.

 

 

La casa de locuit au ars acoperişul pe 100 mp. şi plafonul pe 50 mp. și s-au degradat pereţii şi tavanul etajului, elemente de tâmplărie din PVC, instalaţia electrică a etajului, electrocasnice, mobilier, materiale textile şi o parte din faţada locuinţei.

 

 

Incendiul a izbucnit din bucătăria restaurantului, iar cauza probabilă este efectul termic al curentului electric, generat de aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *