full screen background image

Revelion de 10 cu Impact FM Suceava și Palatul Alexander

La cumpăna dintre ani merită să trăim clipe speciale. Este un moment la care ne gândim cu toții încă din ultimele zile ale lunii noiembrie. Fie că facem bilanțul anului care stă să se încheie, fie că ne punem în ordine dorințele pentru 2019, atmosfera de sărbătoare nu lipsește.

Iar anul acesta, alături de Palatul Alexander, îți propunem #altceva, așa cum spun chiar partenerii noștri.

Spunem START concursului la care poți câștiga un REVELION pentru 2 persoane la Palatul Alexander din Suceava. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii, pe pagina de facebook Dis de Dimineaţăîntr-un comentariu la postarea dedicată concursului, unul dintre motivele pentru care ţi-ai dori să petreci revelionul la Palatul Alexander. Pe 14 decembrie aflăm dacă noul an te găseşte într-un cadru de poveste. 

Meriți un revelion de 10 și ai toate motivele să te bucuri de bucate alese, băuturi fine, muzică excepţională și un cadru de poveste. Mult succes!

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți (random.org) în ziua de 14 decembrie dintre persoanele care au lăsat un comentariu pe pagina de facebook “Dis de Dimineață” LA POSTAREA DEDICATĂ CONCURSULUI. Comentariile la alte postări sau mesajele private nu vor fi luate în considerare. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *