full screen background image

Rezultate promiţătoare pentru înotătorul Şerban Cotos, la concursurile de la Beclean şi Izvorani

Rezultatele obţinute la concursurile de verificare de la Beclean şi Izvorani demonstrează nivelul foarte bun de pregătire pe care l-a atins înotătorul rădăuţean Şerban Cotos, în perspectiva participării la Campionatele Naţionale în bazin scurt, care se vor desfăşura la sfârşitul acestei luni la Hunedoara.

 

 

La concursul de la Beclean, desfăşurat în bazin scurt, Şerban Cotos a fost declarat cel mai bun sportiv la categoria sa de vârstă, după ce a câştigat patru din cele şase probe la care a concurat şi a ocupat două locuri doi.

 

 

Probele de 200 metri mixt, 100 metri liber, 100 metri fluture şi 400 metri liber au fost câştigate cu timpi care îl recomandă pe Şerban Cotos pentru podiumul de premiere la concursul de la Hunedoara, iar pe treapta a doua a podiumului a urcat în probele de 100 metri spate şi 100 metri bras.

 

 

Timpi foarte buni a obţinut Şerban Cotos şi la sfârşitul săptămânii trecute când a înotat în bazinul olimpic de la Izvorani.

 

 

Aici a dominat probele de 100 metri fluture, 200 metri fluture şi 200 metri liber, pe care le-a câştigat detaşat şi a ocupat un loc doi la 200 metri mixt.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *