full screen background image

“Sărbătorile se petrec în familie“ la Suceava

Intr-o perioadă  cu o puternică încărcătură afectivă, a Sărbătorilor de iarnă, Grădinița ABC Suceava inițiază  campania județeană de educare a  modalităților de petrecere a  timpului liber  “Sărbătorile se petrec în familie“.

 

20161205_111709

 

Campania se desfășoară în perioada 1 decembrie 2016 – 24 ianuarie 2017 și are ca parteneri Grădinița Țăndărică din Suceava, Grădinița Voinicelul din Fălticeni și Asociația KULT-ART.

 

 

În total sunt implicați 360 de  preșcolari și familiile lor.

 

 

În cadrul campaniei se vor desfășura activități la care vor participa membrii familiei preșcolarilor, unele fiind realizate în cadrul spațiul educațional, altele fiind derulate chiar în mijlocul familiei sau în mijlocul comunității locale.

 

 

Astfel se vor realiza ateliere de lucru părinți – copii – educatoare în Grădinițele partenere, în cadrul cărora se vor decora cu diverse materiale brăduți din sticlă fuzionată, confecţionâdu-se „Brăduțul familiei” în perioada 5-6 decembrie și se vor realiza postere în familie cu tema „Planuri pentru 2017” pe parcursul vacanței de iarnă.

 

 

De asemenea, ne propunem și participarea copiilor alături de familie la evenimentele marcante ale acestei perioade organizate în cadrul comunității locale (Ziua Națională a României, Ziua Unirii Principatelor Române etc.).

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *