full screen background image

Se încheie o nouă o săptămână încărcată de bunătăți pentru toate gusturile, pe frecvențele de Impact!

Mega-campania estivală de pe frecvențele Impact FM Suceava, a continuat și în această săptămână, cu noi premii delicioase. De această dată, ascultătorii norocoși au putut câștiga vouchere în valoare de 100,4 lei ce pot fi folosite în locațiile partenerilor noștri: Băcănia Boierească, Sweets by Pale și Pensiunea Santa Fe.

Pe această cale le mulțumim partenerilor noștri, implicați atât în dezvoltarea comunității locale prin afaceri pentru localnici, cât și în apropierea de consumatori prin produse calitative.

Și pentru că și scopul nostru este să fim cât mai aproape de ascultători, nu ne-am putut abține să nu îi întrebăm pe cei cu care am intrat în direct care este motivul principal pentru care ne ascultă. Iată o parte din răspunsuri:

Așadar, pe lângă realizatorii de programe (Gabi Marian, Alina Andronic, Petre Gherman) care se pare că transmit energia pozitivă exact așa cum trebuie și faptul că muzica este pe gustul tău, ne-am bucurat să aflăm că pentru unii dintre voi suntem „cei mai tari”.

Impact FM Suceava este un radio pe placul tău și eforturile noastre constante pentru ca tu să ai mai aproape, în FM, tot ce este mai bun, se pare că dau din ce în ce mai multe roade. Ne caracterizează profesonalismul și dedicarea, în tot ceea ce facem și în toate departamentele (cu care probabil îți vom face cunoștință la un moment dat, întrucât radio nu înseamnă doar microfoane și butoane).

“Lista” motivelor pentru care merită să asculți Impact FM Suceava continuă! Și suntem siguri că vom găsi motive toată vara! Surptizele continuă! Stai cu noi!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *