full screen background image

Ședință a Aociației Aeroporturilor din România la Gura Humorului

 

Asociația Aeroporturilor din România,  cu sprijinul  Aeroportului Internațional Suceava a organizat în perioada 11 – 12 mai o ședință pe teme economice, comerciale și achiziții  publice.

 

 

Evenimentul care a avut loc la Gura Humorului  a reunit directori generali, economici și comerciali ai aeroporturilor, dar și reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, ai Ministerului Dezvoltării, ai Consiliului Concurenței și reprezentanți ai Consiliului Județean Suceava.

 

 

În cadrul coferinței au fost dezbătute teme importante legate de aspecte economice, comerciale și achiziții publice din domeniul aviației civile.

 

 

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, prezent la eveniment  a punctat importanța stategică a aeroporturilor în dezvoltarea transporturilor din România.

 

 

De asemenea cei prezenți la conferință au dezbătut și aspecte legate de dezvoltarea aeroporturilor și impactul finaciar pe care transportul aerian îl are în dezvoltarea economică a țării.

 

 

Totodată reprezentanții Ministerului Transporturilor și ai Ministerului Dezvoltării au vorbit despre atragerea fondurilor europene care pot fi obținute pentru dezvoltarea infrastructurii aeroporturilor din România.

 

 

La conferință au participat este 50 de invitați.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *